HAROLD'S DAILY TOKO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 863 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Harold's Daily Toko. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 11:48 De roti smaakte, zoals we gewend waren, goed. Helaas niet geweldig, omdat de pannekoek anders smaakte dan we gewend waren. Misschien was het wel die pannekoek die ons alle vier de volgende dag een buikpijn opleverde met de bekende consequenties.
7 jun 2024 om 22:15 Snelle bezorging, lekker warm, smakelijk eten. Mijn zoon van 10 vroeg: mogen we dit aub elke vrijdag eten? Hij at roti kiprol ketjap (staat onder populair gerecht). Ook broodje hete kip was lekker en de roti kip!! BESTELLEN MENSEN!!! AANRADER!!
13 mei 2024 om 22:17 Roti kipfilet was heerlijk!!
4 mei 2024 om 22:52 Ik had 2 roti kip! Heerlijk!! Ik vond het alleen jammer dat de kip minder aanwezig is. Drie kleine stukjes.
28 apr 2024 om 23:24 Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgt
21 apr 2024 om 21:21 Prima bezorging maar vooral heerlijk eten!
19 apr 2024 om 21:36 Erg lekker eten en goede kwaliteit en hoeveelheid.
12 apr 2024 om 21:08 Super lekker en exact op tijd ! Top werk Doen we vaker!
6 apr 2024 om 20:39 Snel en goed
5 apr 2024 om 21:35 Lekker eten, maar helaas niet al te grote porties. Wees pas bezorgd na 1 uur en 45 minuten..
16 mrt 2024 om 7:15 2 keer een rotirol kip ketjap besteld en heerlijk gegeten. Het was precies genoeg voor mij, maar onze zoon had er wel 2 op gekund. Dus misschien een tip: iets meer vulling kan geen kwaad.
11 mrt 2024 om 19:31 Het was heerlijk, het commentaar op de rotirol is dat het bij de concurrent in Nieuwegein veel meer is